Sola och bada i pinga colada lalala lala la la.....

För en liten stund sen kom jag hem för att äta. Jag var ute med Paulha och solade på gammla stekar platsen :) Men idag vare bara hon och jag. Vi låg och pratade om allt mellan himmel och jord ;)
Nu måste jag forstsätta plugga. Kom inte så långt igår, fastnade framför FB istället :O

Love //Moa♥


Superprinsen - del 1


Det här absolut MÅSTE ni kolla på! Det är skit kul. Fast det här är inte det bästa avsnittet men jag börjar med avsnitt ett :)
//Moa


Godermorgon

Idag skare vara 24 grader :) Härligt men svårt att veta vad jag ska ha på mig eftersom alla kläder jag har värkar vara för varma... Vet inte vad som händer idag men slutar iaf 14.40.

Puzz♥//Moa


Grön, fin och min

Egentligen borde jag inte blogga nu för jag har jävligt mycket att göra :/ Men ett litet inlägg kunde jag iaf slänga in :) Efter skolan stack jag nästan direkt till mormor. Jag var därr och åt middag och så, sen kom mamma och då åkte vi och Meya till gränby. Vi skulle kolla på avslutnings kläder och så fick jag en NY Yankees keps :)

//Moa♥


Lyckat

Shit vad nervös jag var! Men det gick skit bra och det var så jävla roligt :D Även fast jag har gjort det tre gånger förut så var det så in i helvete pirrigt. Efter som vi var nr 20 av 25 så hade vi ganska mycket dö tid. Så då höll vi på att fixa håret och sminka varandra :) Det var desutom sjukt söta killar i samma replokal som oss som breakade :)

Vårt framträdande

Applåd tacken (jag är andra personen från höger i rosa och grön munkjacka)
//Moa♥


Snart gäller det

Sitter här och är jävligt nervös :S Om mindre än två timmar så startar föreställningen. Och så känns det som att jag har glömmt något, vilket jag absolut inte får göra! Men jag berättar sen hur det gick :)
//Moa♥


Back at home

Jag kom nyss hem efter att ha vart ute och fotat med Sara, får se om hon lägger upp bildena sen. Kul var det iaf. Nu blir det mys med familjen och kolla på film.

Puzz//Moa♥


Fina tider från i vintras♥




Känns som om det var igår, fan vad kul vi hade♥
//Moa♥


Inställd

Förlåt för att min uppdatering inte varit på topp de senaste dagarna, men jag har haft annat att tänka på.

Idag var det ju meningen att vi skulle ha bränbollsdag
, sedan skulle jag ner på stan och efter det genrep... Men när jag kom till skolan (med fullt packad väska) så får jag höra att brännbollsdagen är inställd. Blev lite besviken måste jag säga :( Men sen efter skolan åkte iaf jag, Paulha, Elin och Isabelle ner på stan. Vi skulle leta efter avslutnings kläder men hittade inget. Klockan halv fem hade vi då genrep. Och det gick bra. Jag älskar att dansa på sceen, kan knappt vänta till på söndag!

//Moa


Bilder från dagen då jag var med Moa.

         
Där kom bilderna som jag egentligen skulle lagt ut för några dar sen ;) //Sara

Skolavslutningen !!!

Ojojoj.. bara några dar kvar till skolavslutningen :O Sen blire åttan ! Betyg,betyg...
Men tror jag vet vad jag ska ha på mig på skolavslutningen :  
 
//Sara

Puhh..

Puhh.. då var man klar med hem-provet i SO !! :D
Har suttit med den nån timme -.- usssh.. vad hemst, men nu är man iaf klar med den ! :)
 
(bild från idag) //Sara

Torsdà

Jaha, då var det torsdag. Min favvo dag faktiskt :) Det är en kort dag med bara fyra lektioner. Imorgon så har vi genrep på stadsteatern, vi har ju streetdance uppvisning på söndag. Jag är skit nervös!

Jag och Elin ;)
//Moa


Öppethus

Vi hade öppethus idag i skolan. Typ alla föräldrar var där och kollade på saker. Fast jag och några andra kompisar var ute och "spelade" fotboll. Det var kul :)
Har tyvärr ingen bild att lägga upp :(
//Moa


Jävligt glad på ren svenska!

Som ni vet var jag på brantan idag för att veta vilken klass jag ska gå i. Jag fick börja i 7a och vet ni vad, jag fick börja med alla de som jag önskade att få gå med :) Iaf från vår klass.

Fick bla gå med den här sötnosen♥
Puzz//Moa♥


Bråttom!

Snart ska jag skynda mig till brantan. Vi kommer idag att få veta vilken klass vi ska få gå i och jag är riktigt nervös! Men vi får  se hur det går.

//Moa


Trött filur !!

Har suttit och svarat på frågor från SO:n såå drygt så det inte är sant .. man hittar ju typ inga svar i jävla boken ! Blir så arg .. !! Men får svara klart på dom sista frågorna imorron ..
Är jätte trött just nu har ju suttit o stirrat i en bok hela dan .. ( haha .. inte lite överdrivet ) ;)
Jaja .. bloggar imorron nån gång.
 
Crazy picture .. säger jag bara .. blev en hopp bild som jag tog hos Moa för några dar sen ;) 
P.s bilder från dagen jag var med moa kmr nån dag den här veckan !
//Sara


Min gitarr


Min ensamma och ostämda gitarr. Den har inte varit stämd sedan jag gick på dagis och jag kan ju inte stämma den heller. Och jag är lite halvt tondöv gör ju inte saken bättre :P


Sovmorgon !

Nu på morgonen har jag pluggat lite på fysik för har prov idag -.- drygt !!
Efter skolan idag ska jag plugga på SO .. har ju hemprov tills på fredag !!
Men nu ska jag fortsätta plugga ...
Hörs ikväll!

Tisdagar, inget för mig

Jag hatar Tisdagar! Vi går länge i skolan och har bara skit lektioner :( Men som tur är så går dagarna väldigt fort nu. Sen vet jag inte vad som händer.

//Moa♥


Vad var det som skulle hända i sommar?

Kommer ni ihåg att det var en sak vi skulle göra i sommar? Jo, det är så att vi ska till Thiland ♥ Vi åker den 28 juni alltså tisdagen efter midsommar :) Vi ska bo på fyra olika hotell i både Koh samui och Koh tao. Och så är vi borta i tre veckor.
Kan tyvärr inte lägga upp några bilder från  det första hotellet men det är iaf nästan dubbelt så stort som våran lägenhet :)

De andra hotellet ligger på hela denna kulle, tror att vi ska bo där uppe.
Orkar inte lägga upp bilder från de tredje och fjärde hotellet, ni får ju ändå se bilder när jag kommer hem.
//Moa♥


Shoppa utan pengar är ingen dålig idé

Min macka tog nyss slut :( Vet inte vart den tog vägen, den bara försvann.
Efter skolan gick jag, Elin, Paulha och Isabelle till gränby. Och jag säger bara tur att jag inte hade med mig pengar för då hade de gått åt dom smör i solsken. Men jag är (tyvärr) tvungen att spara. Sen drog vi hem till mig :)

Jag och Elin♥

Sötnosen Paulha♥
Puzz//Moa♥


här sitter jag och pluggar !!

Sitter i sängen och leter upp information till ett föredrag som vi har imorron .. Jag ska berätta om tsunamin i thailand som intäffade 2004 (tror jag) :O jaja.. det får gå som det går + så har jag FYSIK PROV imorron .. !
Jag kan typ ingenting :(  men, men .. nu ska jag fortsätta ! Blir nog inget mer bloggande för mig idag.
//Sara


Gubben med det röda äpplet


//Moa♥


Godmorgon!

Måndag morgon och lika trött som vanligt. Ser på vakna med the voice med gurkan från big brother. Jag trodde att han skulle vinna hela skiten men tydligen inte. Men snart bär det av mot skolan. Fast vi har ju en kort dag idag så det är skönt :)

PUZZ♥//Moa


En tillfällig grej ?

Och här sitter jag och ritar. Jag har verkligen fasnat för det. Men det kanske bara är en sån sak som man håller på med i någon vecka och sedan tröttnar på, eller vad vet jag. Men jag lägger upp lite bilder sen på de jag ritat :D
Jag och Sara hade det iaf jätte mysigt. Vi var först hemma hos mig och satt på balkongen och sen gick vi ut en stund. Vi pratade lite om i sommar när hon och jag ska till siggefora :)

Puzz på er♥//Moa♥


Har klippt mig !

Igår åkte jag ner på stan och klippte mig :) Blev inte så stor skillnad men bkev ändå ganska nöjd ! Känndes som att jag behövde klippa mig för mitt hår började bli slitet.

Bild tagen i fredags //Sara♥

Alexandra Stan - Mr saxobeat


//Moa♥


Idag ska jag träffa sötisen

Nu sitter man här och äter frukost. Senare ska jag va med Sara :) Vet inte vad vi ska göra, men något kul blir det.

Puzz sötnosar //Moa♥


Naturgodis

Nu slår jag mig ner i soffan, sätter på tvn och äter godis :)

//Moa♥


Tillbax för ett tag sen

Det blev en lyckad dag till gränby. Jag gjorde inte av med ett öre och kom ändå hem med ett nytt linne och lite andra saker :) Tack vare mamma alltså, det var inte så att jag snattade sakerna eller nåt... Men nöjd är jag:)

Ett rosa linne från H&M, minns inte vad det kostade men det kan ni kolla på hemsidan.
Puzz♥♥♥//Moa


Vad händer med 2012 ?

Jag och mamma har precis städat hela lägenheten. Nu håller vi på och gör oss iordning och sen drar vi upp på gränby. Annars vet jag inte så mycket vad som händer idag, ja förutom att jorden ska gå under... Så vi får väl se hur det blir imorgon ;) Vi kanske lyckas överleva denna stora jordbävning :P Men jag undrar vad som händer 2012 då, jag menar jorden kan ju inte gå under två gånger... Eller?

Någon som tror att det verkligen kommer hända?
//Moa♥


Skit glad skulle man kunna uttrycka det

Mamma har beställt denna åt mig :)

Den tredje juni kommer den hem till mig :)
Puzz//Moa♥


Inte så social på mitt rum

Jag ska snart stänga av datorn och gå ut i vardagsrummet och vara lite social. Vi har faktiskt bestämmt att vi inte ska kolla på tv ikväll vilket vi alltid gör annars. Vi ska istället prata om en sak som kommer hända i sommar :) Som jag ska avslöja snart :) Inte idag dock.

Puzz♥//Moa


Min dag och den är inte över än ..


 
Har varit med bemnet idag efter skolan ... vi satt ute i källparken och snackade.
Men snart ska jag iaf ut och träffa: Bemnet, Tove och lovisa :) //Sara

Det är ju fan snart avslutning, det hade jag glömt :O

Skönt med fredag! Jag kan inte fatta att det är så kort kvar på terminen, det är ju bara elva skoldagar kvar!!! (om jag nt räktnat fel..) Jag vill egentligen inte att sommarlovet ska komma, jag kommer gråta så jävla mycket på avslutningen så det är inte sant! Och jag har ju inte ens skaffat en avslutnings klänning heller :O Panik!!! Men det löser väl sig, eller hur?

Gud jag blir mer och mer nervös ju mer jag tänker på det. Och på onsdag ska vi få reda på vilken klass vi ska gå i!
//Moa♥


En ensam dator


//Moa♥


"Ligga låten" sommarens bästa låt

Här sitter jag och bloggar medan jag lyssnar på "ligga låten". Helt klart sommarens bästa låt (än så länge iaf). Idag har vi matte prov/diagnos nåt sånt, så får se hur det går. Annars händer det inte så mycket vad jag vet.

Puzz//Moa♥


En klump av blyerts

Vi hade bild idag och våran bild lärare är så sjukt duktig på att rita! Och jag förstår inte hur han får till alla dessa skuggningar och alla proportioner helt rätt. Men jag kände iaf att jag var sugen på att teckna lite när jag kom hem. Det är inget jag brukar göra ofta eftersom jag inte är så värst bra på det men man säger ju att träning ger färdighet ;)

Jämfört med våran bild lärare så är det här bara en klump av blyerts :P
//Moa


Min och Meyas saftkräm




Gott blev det!
//Moa


Ser på mumin :)

Jag hämtade syrran för inte så länge sedan och nu sitter vi och kollar på mumin medan vi väntar på att saft krämen ska svalna :)

Puzz //Moa♥


Shopping från igår !

 
Lång Klänning: H&M
 
Klänning: H&M
 
Klänning: H&M
 
Tröja: New Yorker
 
Nagelack: H&M
Halsband: New Yorker
 
Skor: New Yorker
 
Hårgrej ?: H&M
Det var shoppingen från igår på stan !! //Sara



Veronica Maggio - Snälla bli min


Världens finaste låt! ♥


Torsdag den 19 maj

Godmorgon på er!
Nu sitter jag och kollar på vakna med the voice medans jag undrar vad jag ska ha på mig. Mitt stora dilemma varje dag ;) När jag kollar ut så hänger det mörka moln på himlen, ser inte så värst trevligt ut men hoppas det blir fint senare :)

Ha en bra dag! Puzz //Moa♥


Dagens


//Moa♥


Tomorrow is a brand new day

Jag har haft lite strul med internet nu på eftermiddagen/kvällen så jag har inte kunnat blogga men nu funkar det :) Jag kom nyss hem, var ute en stund med Jasmina och några fler. Imorgon är det torsdag härligt tycker jag. Då slutar jag tidigt oxå :)

Puzz♥//Moa


Reklam med kvalité

Har ni tänkt på att reklam kan vara riktigt underhållande? Den mesta reklamen stör man sig på som t.ex reklamen för colegate tandkräm... Men några få är rent ut sagt skit bra! Som Icas reklam. Man väntar på att den ska komma och när man ser den så vill man bara kolla om och om igen :)


Älskar denna reklam för comviq!
//Moa


Vi regerar staden i månsken


//Moa


Kaffe till frukost?

Jag får nog börja med att dricka kaffe på morgonen. Idag på matten höll jag på att somna! Mina ögonlock var som om de vore bly! Och som grädde på moset regnade det, fast det var fortfarande inte kallt så det var ju skönt :) Nu sitter jag och lyssnar på världens bästa Veronica Maggio som kommer från uppsala desutom.

Men nu börjar det klarna upp
//Moa♥


Vilken färg`?

 
Vilken färg är snyggast ?? //Sara

Inget mer bloggade för mig idag

Blev inget bloggande igår eftersom jag stack ner på stan efter grämby .. och sen stack jag hem till mamma och pluggade -.-
Och kommer nog inte blogga idag för efter skolan ska jag hem och PLUGGA.. har ju PROV imorrron i ENGELSKA !
//Sara

Efter regn kommer solsken

Vilket väder det har varit i dag! Det har regnat och varit skolsken om vartannat. Idag har jag vart ledig eftersom det är studiedag och trotts en dag extra på helgen så har det gått sjukt fort, men jag antar att det går fort när man har roligt. Klockan fem var det sista danslektionen. Sen är det bara genrep och uppvisningen kvar.
För er som är intreserade av att komma och kolla så är det på
stadsteatern söndag 29/5 klockan 15.00. Biljetter kostar 60kr för barn/ungdom under 19 och 120kr för vuxna. Finns och köpa
här
Hoppas ni vill komma :)
//Moa


Dagens

 
Så här ser jag ut idag.
Snart sticker jag till grämby, hörs när jag kommer tbx :) //Sara


Den sötaste hunden <3

Grandanois är den sötaste hunden som finns (förutom Merlin).  

Min dröm hund ♥


Kolla vilken fiiiin !

 
Ett måste till sommaren !! Finns på H&M för 149 kr :D  //Sara

Hej Hej !!

Kom hem för en liten stund sen .. har varit ute med mina vänner (Bemnet,Z,Zebbe,Amina) och vi hade väldigt kul (som vanligt) :D
Om ni undrar varför jag inte har bloggat idag så är det för att jag har pluggat.. -.- 

Men imorron blire gränby typ med Bemnet, Z o kanske några fler ;) vi får se helt enkelt !
Och LOVAR att jag kmr blogga mer imorron ! :)
 
Bild tagen av: AMINA 
På bilden: mina händer    //Sara


Här är fortsättningen

Nu ska jag fortsätta berätta om helgen.
Vi vaknade runt tio och var lite lätt trötta, dels för att Gabbe hade satt alarm på 6.15 och istället för att stänga av så snoozade han så att larmet ringde sådär 5 gånger :P Sen tog vi det mest lungt. Jag var tyvärr tvungen att gå vid halv ett för att min kusin fyllde 18 så vi skulle fira henne. På kvällen hade vi gäster och när vi satt och kollade på esc så höll jag på att somna ;)

Har bildbrist så blir en bild från när Meya var ca 1 år
//Moa


Ishockey VM 2011

Jag ska snart gå och träffa Paulha och Nicke. Vi ska se VM matchen tillsammans. Jag håller självklart på Sverige men får se vem som vinner... 

//Moa


To be continued

Nu ska jag berätta lite om gårdagen och idag :) Som ni säkert vet så sov jag, Gabbe B och Paulha över hos Nicke, och trotts att det var fredagen den trettonde så blev det jävligt lyckat. Till att börja med så fick vi sluta 40 min tidigare frå skolan. Då gick vi direkt till Nicke och lämnade väskorna och sedan gick vi ner till stan, va där ett tag, tog bussen tillbax, drog till årsta ip och spelade lite fotboll. Vid klockan sju stack vi från konst gräset och mot donken för att äta middag. Då hade det börjat regna men trotts det satt vi ute och åt under ett parasoll. Efter det han vi oxå med att ha vatten krig, va ett tag på österängen och strosa runt ute. På natten kollade vi på eden lake, Torkel i knipa och Drag me to hell. Vi somnade till sist klockan fyra.



Såg nu att inlägget blev lite långt så fortsätter imorgon
//Moa


Kom hem för en stund sen .

Idag har jag varit med bemnet, vi åkte till Thun´s och kikade där ;) är ju inte där så ofta, kanske 2gg om året..
Köpte faktist en tröja + ett vitt nagelack :)
Sen så satt vi i källparken och snackade lite om allt möjligt.
Senare gick jag ut och träffade några vänner .. Vi hade kul som vanligt.
Vi spelade lite fotboll, snackade osv.
Ni förstår ;) 
Imorron blire plugga lite för har PROV i engelska på onsdag -.- 
Har inte pluggat så myk :/
 och sen blire en försenad matte - läxa också !! heheh 
Sen tror jag inte att det blir så myk annat .. elr joo.. vi får se om jag går ut sen på kvällen ;)

//Sara


Bra början

Jag har haft en skit bra början av denna helg. Skit kul igår och idag. Men berättar mer sen för jag måste ut och slänga soporna och sen får vi gäster.

//Moa


Tipsar ..

 
Tipsar om en bra låt //Sara

Skönt

Skönt att vi var lediga idag .. elr lediga å lediga .. fick ju lov att städa hela lägenheten !
 men det var iaf skönt att slippa lektioner.  
Men imorron äre fredag vilket betyder SKOLA :( men sen blire helg ! ♥
Det är bara lite drygt att vi slutar 14.45 på en fredag -.-
Men så får det väl lov att bli :(

        
 
//Sara


Borta imorgon hemma ikväll

Idag gick jag och Paulha hem till henne efter skolan för att vi skulle packa. För imorgon så ska hon, jag och Gabbe B sova hos Nicke och jag tror att det kmr bli sjukt kul! Så nu sitter jag och packar mina saker som jag ska ha med mig. Så någon uppdatering kan ni inte förvänta er av mig.

Music in my ears
Puzz //Moa♥


Nähä.

Nähä... då hittade man inget på stan :/ men det var int hela världen ;)
Hade iaf sjukt kul med mina vänner ! 
//Sara

Operation dagsverke..

Då har man städat hela morronen och är int färdig än -.-
Om ni int vet vad operation dagsverke är så är det att man ska samla ihop lite pengar som går till välgörenhet... Det här året till några skolor typ som int har det så bra elr vad man ska säga .. Man får välja mellan att jobba hemma elr ett företag mm. jag och Bemnet gick runt för några dar sen och frågade 1000 affärer men dom tackade nej ! :(  så jag fick lov att jobba hemma :/ *suck* men man får tänka positivt, att pengarna går till välgörenhet (som är viktigt)

Men om en timme ska jag åka ner till skolan och lämna pengarna och sen sticker jag ner på stan med mina underbara vänner ! ♥ Hoppas att jag hittar ett par jeans shorts idag :)
(köpte ett par härom dan som jag måste lämna tbx)
 
Hörs när jag kommer hem !! :) //Sara

Saknar inte vintern det minsta

Jag har tänkt på det att nu när det är typ över 20 grader i skuggan och 100 grader i solen (känns det som) så går man och klagar över att det är så jävla varmt. Men så tänker jag på den kalla vintern som försvann för inte allt för länge sen. Och jag vill mycket helldre ha så här varmt en 20 minus!

Is kall vinter

Eller


Undrebar vår/sommar
//Moa


Gränby idag med söta Paulha

Nu är jag hemma och har ätit middag.  Efter skolan stack jag och Paulha upp till gränby. Hon skulle köpa nylon tihigts. Hon köpte även en skit snygg svart NY keps! Funderar på att köpa en grön sån. Själv hittade jag iaf en vattenfast mascara. Efter det var vi bara ute med några fler kompisar :)
NEW ERA SCRIPT CAP BLACK 2
Vad tycker ni om denna ?
//Moa♥


Om sanningen ska fram - Erik Amarillo


Fasnade för låten direkt. Lyssna!
//Moa


Godmorgon!

Klockan är nu 6 och 24 och jag håller på att göra mig iordning innan vakna med the voice börjar ( 6 och 30 ). Sen ska jag till skolan och slutar inte för änns kvart i tre.... Får se vad jag gör sen.

foto från mitt fönster
//Moa


Bänkad framför TVn

Sitter just nu och kollar på Desperate Housewives ♥ Lööööve it! Men nu måste jag fortätta kolla :)
//Moa


Sommartider hej hej sommartider

Shit vilken dag! Helt sjukt undeerbart väder! Idag på lunch rasten så hade halva klassen vatten krig igen :) Och vi var verkligen dyngsura! Så när vi kom in för lektion sa våra lärare att vi skulle byta om till gympa kläder (hade gympa som sista lektion idag) så vi fick sitta på lektion i fotbolls shorts, stor tröja och blött hår ;) Men underbart skönt att ha vatten krig nu i värmen :)

Jag hade ju tänkt att skriva  och lägga upp bilder och så ifrån helgen men min mobil är trasig så har inte bilderna :( Men i lördags grillade jag iaf med några kompisar och det var jätte mysigt :)

//Moa


What are you looking at ??!!

 
//Sara

-_-

Jag kom nyss hem efter att har varit med Sara, vi höll på att fixa lite med designen ;) Men det var kul att få träffa henne, det händer allt för sällan :(
Vid klockan fem var jag på street dance, och snart har vi uppvisning på stads teatern :)  Det kmr bli skit kul!

//Moa


Jälla

Blogg.se har inte funkat under helgen (eller iaf i söndags) så jag har inte kunat blogga :(
Idag åkte vi till jälla med klassen för att va med i djurtolvan. För min grupp gick det inte så bra, vi fick ganska många fel :S När vi var klara med allt så hade hälften av våran klass vatten krig medans de andra klasserna satt och kollade på :P Det var skit kul bara det att jag blev dyngsur. Fast det var ändå ganska skönt eftersom det var så otroligt varmt!

Uppdatering om helgen kmr senare
//Moa


Tips till sommaren

 
Tunika/klänning ! Perfekt till sommaren med ett par tunna tights :)
Den är från H&M och kostar 249kr ( kostar 129kr på nätet/REA)
  
//Sara 


Picture of myself

 
Har suttit på balkongen och försökt att få lite färg i ansiktet .. Sen har jag bara tagit lugnt som man ska passa på att göra i helgen :D imorron blire läxor osv. Så passar på att chilla idag .. medans jag kan ! //Sara

Vaknar upp av glädje !

Vaknar upp för ca en timme sen av det fina vädret ute :D åhh..
Man blir så glad när solen lyser ute ! 

 
(Oredigerad och redigerad !)  
:)
//Sara


Fin dag med fina vänner

Idag har jag typ inte varit hemma på hela dagen, därav den usla uppdateringen... Idag vid klockan 6 möttes jag, Paulha, Jasmina, Samra, Gabbe B och Niclas. Vi gick till årsta ip som förra veckan och spelade fotboll. Och gud vad härligt det är att spela på konstgräs! Jag och Jasmina låg på gräset och softade och det var nästan skönare än sin egna säng! Sen drog vi därifrån, vi gick förbi in till Gabbe sen till Jasmina för att hämta hennes hund för att till sist gå till källparken. Och så kom jag hem för en liten stund sen.

Bild från första fotbolls plan
//Moa


Grattis Älskling!


Sötnosen till vänster fyller år idag och jag hoppas att du har haft en dunder dag med oss! <3
//Moa


Var ju hos tandläkaren idag ..

Jaa.. jag var juuh hos tandläkaren idag .. det gick ganska bra, dock så måste jag komma tillbaka i juni nån gång och fylla i en tand typ för det är på väg att bli ett hål :O !
Men vad ni får höra myk om tandläkaren !!! nää.. usscchh .. nu byter jag samtalsämne.

Imorron är det fredag !! Gud va skööönt.. vad dom här dagarna har gått fort :O
Ingen aning om vad jag hittar på imorron .. så det får vi väl se ;)
 //Sara

Vakna!

Godmorgon!
Jag sitter nu och kollar på vakna med the voice som vanligt nu på morgonen. Jag har precis fört över Petters och Veronica Maggios skivor till mobilen :) Jag hämtar Meya vid fyra annars vet jag inte vad som händer.


Tandläkaren ..

Jahapp.. då är det tandläkaren imorgon dåee !! Uschh!! Hatar att gå till tandläkaren :( 
Det är så obehagligt när dom ska ta kort på tänderna när man måste ha en sån dära grej i munnen !! 
Känns som att man ska kräkas -.- men slipper iaf sista lektionen (slöjd) fast jag skulle vilja haft det så jag kunde bli klar med min väska !!  

Men nu ska jag sluta babbla om hur mycket jag hatar tandläkaren .. :P

(bild på mina skor, lite redigerad men,men .. den blev bättre så  :P  //Sara

6 minuters lektion

Eftersom det är onsdag idag så började vi i brantan, först spanska sedan musik. Och på musiken skulle vi bara göra ett test och svara på några frågor om musik sedan fick vi sluta lektionen, så istället för en 40 minuters lektion så blev det 6 minuter :)
Men när vi kom tillbax till skolan så var det en lång dag kvar. Massa jobbiga lektioner för att sedan sluta 14.45.

//Moa


Snälla bli min igen, låt det vara som i en film

Jag sitter just nu och lyssnar på Veronica Maggios underbara skiva Satan i gatan! Jag älskar hennes musik och hennes texter. Så jag tipsar er att lyssna på hennes skiva.
Idag har vädret varit piss, kallt och blåsigt. Och vi som skulle ha fotboll ute fick ha det i gympa salen istället, inte alls lika kul ju :( När skolan var slut så gick jag hem till Elin med Elin så klart ;)

Lyssna på snälla bli min med Veronica Maggio
//Moa


Årets sommarplåga?

 
Jag tycker faktiskt att årets sommarplåga ska bli rapattacken sommarplåga. Den är så sjukt bra och det är så roligt när Jacob ska mima och det blir lite fel ibland och så håller jag så klart på att dö när Kjell kommer i bakrunden!
Vad tycker ni?
//Moa


Det här fick jag av mami..

Igår fick jag ett par vita converse, en skolväska, ed hardy parfym.. och lite små saker ;)
   (svart)

Förbannade läxa som aldrig blir klar

Jag sitter fortfarande och gör den där förbannade svenska läxan! Det känns som att jag aldrig kmr bli klar och den ska vara inne på onsdag. Så hela min kväll har/och kmr egnas åt min läxa.... Bajs vad tråkigt!

Bild från i lördags.
//Moa


Skit väder

Idag är det street dance igen efter två veckors uppbrott. Det ska bli roligt men det är ju inte så långt kvar tills uppvisningen på stads teatern så jag börjar bli lite nervös fast jag har dansat där förut...
Annars så är det skit kallt och blåsigt ute så jag känner egentligen bara för att stanna hemma.

//Moa


Jag tror att jag behåller cardigan ?

(Min nya cardigan + tights)
  
+ Käkade tårta idag .. Mums!! ;) 

 
//Sara ♥

LMFAO ♥

Jag älskar LMFAO, det känns som att det är det ända jag lyssnar på nu för tiden och jag tröttnar aldrig! Jag tipsar er om att lyssna på följande;
Shots
LaLaLa
Yes
Im in miami bitch
I am not a whore
Skit bra låtar!


Snygga killar oxå ;)
//Moa


Talk to the hand - outfit



//Moa


Gårdagen i text och bilder

Nu tänkte jag berätta om igår. När klockan var runt nio så stack jag till Jasmina. Där gjorde vi oss iordning och Paulha kom också. Sen gick vi till busshållplatsen och mötte Nicke där. Vi åkte ner på stan och det var så jävla mycket folk så man kom knappt fram, och det var även tjockt med folk runt fyris ån så vi såg ju inte ett skit. Istället gick vi runt på stan.

Pauha och jag provar snygga kepsar ;)

Vid klockan fyra gick jag, Paulha och Nicke till tivolit i gränby. Vi började med att åka batman, och jag trodde att jag skulle dö!! Man satt i fyrplatser så att man satt mittemot varandra, och när vi hängde upp och ner tänkte jag att om jag spyr nu så spyr jag Niclas i ansiktet :P Haha men den var så jävla rolig!

Batman karusellen

Vi åkte lite till men sen gick vi till ett ställe där man kunde vinna gosedjur genom att dra i ett snöre, så alla vi tre gjorde det. Jag och Paulha fick lika dana nallar som var jätte söta, och Nicke som stod och letade efter rätt snöre fick en jätte ful blomma.

Nickes missbildade gosedjur längs bak :P

Och vid nio gick vi till årsta för att gå på maj brasan. Där träffade vi lite andra som vi känner och så gick vi runt där.

Den fina brasan

Kvällen avslutades med fyvärkerier

Fick inte så bra bilder på kvällen men jag tog faktiskt med mobilen...
//Moa


Kom hem med..

Var på Gränby idag med Bemnet och Lovisa :) Jag kom hem med :

Tights: 79.50 - H&M
 
Cardigan: 299kr - H&M
 
Hårnålar: 19.50 - H&M
 
Är lite osäker på tröjan/cardigan så får se om jag lämnar tbx den elr behåller den .. //Sara

Ännu en födelsedag

Idag fyller Meya fyra år så vi ska fira henne och så kmr släkten hit. Så bilder och sånt från igår kmr väl ikväll för jag har inte tid med det nu.

Syster ♥
Puzz //Moa


RSS 2.0