Falun

Kom hem från falun för inte så länge sen :) Jag har vart där hela dagen med min familj och min morfar. Vi var hos min morfars bror och vi åkte redan på morgonen så därav den sena uppdateringen.

Imorgon är det ju skola och vid fem ska jag på street dance, annars så har jag inget planerat ;)

Hade tråkigt i bilen :P Det tog två timmar så sammanlagt fyra timmar i bilen :S Riktigt jobbigt!


Men jag skulle ändå inte köpa något

Nu sitter jag hemma hos Amina med Sara och Amina. Vi har precis kommit hem från stan. Jag hittade inget men jag skulle ändå inte köpa något för att jag måste spara lite pengar.

Bild från Aminas arkiv ;)
//Moa


Men....

Nu ska jag gå och kolla på Big Brother.

Hörs imorgon
//Moa


"Så hon blev ganska förvånad"

Kom hem för inte så länge sen efter att ha vart hos Isabelle. Jag hade tänkt att skriva ett inlägg innan jag gick hemmifrån men jag hade för bråttom så jag han inte det... Men iaf så skulle vi ha en överasknings fest åt henne som fyllde år den 15 februari :) Så hennes syrra hade årdnat en fest utan att Isabelle visste om det så hon blev ganska förvånad när hon kom hem och hennes kompisar var där :) Men det var faktiskt riktigt kul! Efter det så gick jag och Paulha hem till Chrille en stund.

//Moa


legend of the seeker ♥♥

Sitter och tittar på favvo pogramet legend of the seeker!   
Verkligen shiiit bra :) (enligt mig) 
Idag vet jag int vad jag ska göra om jag ska va med Moa elr Bemnet ? Ingen aning ..
Vi får se ;)
//Sara ♥

Shoppingen från idag

Som ni kanske vet så har jag vart i Stockholm idag och kom hem för inte så länge sen. Allt jag köpte är jag skit nöjd med så jag går direkt på kläderna.

En top från ginatricot 149kr

En munkjacka från H&M 149kr

Ett par röda jeans från cubus 199kr

En Ed Hardy parfym "hearts and daggerts" för 349kr på Åhléns

Fick även denna väska på köpet :)
//Moa


Stan.

Om en liten stund ska jag dra ner till stan och möta upp mami och så ska vi gå runt o kolla en sväng ;)
Sen blire hem o slappa hela kvällen ♥
//Sara


*rubrik*

Snart ska bemnet komma hit o sen ska vi gå o kolla på en grej på gränby ;)

Hörs sen ! //Sara♥


Jag måste tydligen :/

Jag har precis monterat färdigt min byrå men ni får se bild senare för jag är inte helt klar. Jag ska sätta upp en spegel och fixa lite annat.
Imorgon ska jag ju till Stockholm och va där hela dagen och SHOPPA :) så jag kmr blogga när jag kommer hem. Men nu måste jag damsuga mitt rum :/ inte för att jag tycker att jag behöver men jag måste tydligen....

Jag idag
//Moa


Jag kommer-Veronica Maggio

Sitter just nu och lyssnar på "Jag kommer" med Veronica Maggio, riktigt bra låt! Jag ska snart ta och snickra ihop (eller sätta ihop, det är ju ikea ;) ) min byrå. Lägger upp en bild sen på hur det blev :)

Sitter även och läser alla OKEJ som jag har från år 2010
//Moa


Vill ha fast i rosa ;)


Vill ha fast ROSA!!!! :) ♥ Finns på Gina tricot för 199kr //Sara

Mot ikea

Nu har jag och mamma rensat mitt rum. Jag har slängt jätte mycket och det känns ganska skönt att få bort lite :) Snart ska vi iaf till ikea för att köpa en byrå till mitt rum. Kanske hittar något mer där ;)

//Moa


Ska köpa ;)

 
Nu får det va nog, nu måste jag gå ner lite i vikt ;)  Så ska köpa ett gåband !
Tror att det blir ett vitt elr svart ... //Sara

Överaskning

Igår beställde jag en ny mobil som kommer den tionde mars :) Gud vad jag längtar!
Men det får bli en överaskning vilken jag har valt :D
//Moa


Sötnos


Jag och Sara igår
//Moa


Slappade litegran

Kom hem från gränby för en stund sen. Jag var där med Paulha och Chrille och kollade lite men jag hittade inget. Men vi hade kul ändå :)
Tidigare idag har jag vart med Jasmina och Paulha. Vi var hemma hos Jasmina och slappade litegran :D


//Moa


Några saker som jag vill ha


//Moa


You always make me happy ♥


Till alla er som betyder mycket för mig <3 Alla ni som har ställt upp för mig, fått mig att skratta när jag bara kunnat gråta, som fått mig tänka på annat än det som var jobbigt. Till er alla som jag alltid har kul med, som jag alltid kan vara mig själv med, som älskar mig för den jag är <3
Ni anar inte hur mycket ni betyder!
//Moa


Me like

Kom hem för ca två timmar sen efter att ha varit med Sara :) Vid ett träffades vi och gick till gränby. Vi gick runt lite där och Sara lämmnade tillbax ett par jeans. Jag provade lite saker men köpte inge för jag ska spara pengarna tills vi åker till STHLM på torsdag :D Sen gick vi iaf hem till mig och kolla på solsidan ( me like :) ) Vid klockan fyra gick vi hem till Sara.

Favvo bilden ♥
//Moa


Godmorgon!

Just nu sitter jag framför tvn och kollar på vakna med the voice och softar lite :) Idag tror jag att jag ska vara med Sara och gå till gränby och lite sånt.
Det får bli mer uppdate senare ;D

//Moa


Flower ♥


(bild tagen av mig i Thailand) //Sara ;)

Banana split


Staffans

Min
Det här åt vi till efterätt igår. Det var så jävla gott!
//Moa


Äntligen

Nu har äntligen släkten gått! Vi hade födelsedags fika och det kom ca 20 pers som vanligt, det är ganska skönt när alla har gått :P Ja, den här söndagen har jag i stort sätt ägnat åt att baka tårta, damsuga och öppnat paket... Mamma och jag bakade två jätte goda tårtor!

Skit gott!!!!
//Moa


Vill ha! ♥

♥ //Sara

Gratisbio.se

´
Vinn bio biljetter/presentkort och mycket mer !
Det ända du behöver göra är att samla poäng :)
Gå in och registrera dig
HÄR! //Sara

Shopping ;)

Drog ner på stan med Bemnet och mötte upp Tove och Julia :)
Shoppingen :
 


//Sara ♥

Dagens outfit



//Moa


stan ..


(bild tagen i Thailand)
Nu drar jag ner på stan med några vänner! hörs när jag kmr hem ;) //Sara♥

Fatta hur glad jag blev!!!

Nu när jag ändå sitter vid datorn så kan jag ju faktiskt skriva ett inlägg :)

Imorse så vaknade jag tidigt som alltid när jag fyller år :P Jag låg och väntade säkert i en timme... När mina föreldrar och min syrra äntligen kom och sjöng så fick jag pengar och ett pandora armband med fyra belocker till :D Och det bästa, en av belockerna var buddha!!!! Och jag som ÄLSKAR buddha, fatta hur glad jag blev :)

Mitt fina armband
//Moa


Grattis !!!!

Grattis Moa på 13-årsdagen !! ;) ♥

love yaa !! /Sara♥


Baksmälla


Den här låten spelas om och om igen på min spotify. Älskar den!
//Moa


Vad ska jag skriva här???

Eftersom jag fyller år imorgon så vet jag inte hur mycket uppdatering det kommer bli från mig.. Men vi får se om jag hinner skriva något inlägg :)

//Moa


Har köpt ett par jeans..

Igår var jag ju på stan och då köpte jag ett par jeans men är osäker på om jag ska ha kvar dom eller om jag ska lämna tillbaka dom ;OO !!! Jag kan inte bestämma mig !!! ;( Har typ provat dom 1000ggr !!!!!!!!!!!!  
//Sara ♥

Tomat röd i ansiktet

Som jag trodde så sjöng de för mig idag :O Jag hade lyckatas undan hela dagen och sedan när vi skulle sluta så börjar Paulha med att sjunga "ja må hon leva..." och så säger Camilla (min lärare) juste Moa fyller år imorgon och så börjar alla sjunga. Jag blev bokstavligen tomat röd i ansiktet!
Efter skolan skulle jag, Jasmina och Paulha ner till stan. När vi kom ner till stan gick vi och köpte freez som vanligt :) Sedan gick vi runt lite och kollade i afärer. Sen skulle Paulha och Jasmina äta så jag hängde med dom till Kebab house där de skulle äta.


Två av mina fina tjejer :)
//Moa


♥♥♥

/Sara

Nu är det på tiden att jag lägger upp lite bilder från Thailand ;)

 lobbyn
 rummet
 Badrummet
 Poolen
 

 Kata noi (stavning)
 
 åkte båt till olika öar

 En söt hund ;)
Fler bilder kanske kommer nån annan dag :)  /Sara♥


H&M

Nu har jag beställt ett par shorts från H&M och jag ska kanske även köpa två T-shirtar när de kmr i butik :)

//Moa


Stan..

Sitter och väntar på att Bemnet och Tove ska bli klara så vi kan sticka till stan ;)
 //Sara


Hämta Meya

Just nu sitter jag och kollar på vänner :) Snart ska jag gå och hämta Meya. Idag hade vi ju prov i Engelska och jag tror det gick bra, trotts att jag aldrig tränade klart på engelska uppgifterna igår :P

//Moa


Så gott jag kan

Just nu sitter jag i min säng och försöker plugga lite inför ett prov vi har imorgon samtidigt som jag lyssnar på musik, bloggar, chattar och är inne på fb, så det går trögt fram... :P Men jag ska försöka så gott jag kan:)

Idag hängde jag med Elin hem till henne. Hon hade precis fått hem Black eyed peas nya skiva så vi la över den på hennes mobil och så la vi över några andra på min. Sen när jag ska sätta på mobilen igen efter att ha satt tillbax minneskortet så har jag bara två låtar :O! Det är dom två låtarna som ligger på telefon minnet och jag får lite panik för jag är ganska beroende av musiken på min mobil :P Jag letar ett tag på mobilen och hittar sedan alla låtar på "mina saker" och jag måste tydligen ändra namnet på alla låtar. Så jag har alltså ändrat namn på ca 300 låtar vilket var lite drygt...

Älskar den här skivan! Kan rekomendera låten "the situation"
//Moa


Godmorgon!

Godmorgon på er :) Jag ska snart gå till brantan eftersom vi har spanska på morgonen. Hoppas jag träffar Sara och Amina där :) Jag träffar ju inte dom så ofta längre vilket är lite tråkigt:( men vi får bli bättre på det.

//Moa


Sjukt pinsamt!

På lördag är det ju sport lov skönt faktiskt. Jag gillar de här små loven för på jul lov och sommar lov åker alla bort men på små loven stannar de flesta hemma :) Och så fyller jag år på lördag så det är ju kul :D Fast en sak jag inte gillar med att fylla år är att kompisarna sjunger i skolan och det är sjukt pinsamt :$ Idag t.ex sjöng vi för Isabelle i matsalen och hon kmr säkert hämnas på fredag, inte för att det är på fredagen jag fyller år men de tänker sjunga iaf :O
De ända planer jag har annars är att jag ska åka till STHLM med mamma någon dag och rensa mitt rum på onsdag tror jag. Annars vet jag inte :)

Åhh vad jag saknar att ha solbrillor varje dag! Därför går jag runt hemma istället :P
//Moa


Fyfan för snön

Alltså det har varit 17 minus grader idag! Jag vet inte hur länge till jag står ut med den här kylan! Det höll ju på att smälta bort, sen kom den där jävla snöstormen :@
 
Idag har jag bara vart med kompisar. Jag, Paulha och Jasmina var först hemma hos Paulha sen gick vi hem till Chrille där Anton oxå var.

Och så vill jag gratta min älskade Isabelle som fyller 13 år idag!
//Moa


Jag vet att jag int bloggat på länge!! ;(

I´m sorry!!!!!!!!
För att jag int bloggat på länge ... men har precis kommit hem från Thailand så är ganska trött om dagarna och har 4 prov den här veckan och måste plugga varje dag nu ;( 

måste bara berätta att jag har klippt mig och färgat håret SVART!!! :D ♥

Ganska dålig bild men får duga ;)   //Sara


Dagens röda outfit


//Moa


Kram till alla som vill ha!

Glad alla hjärtans dag allihopa!

Min dag har varit jätte bra. I skolan så skulle vi skriva en snäll sak om alla på en varsin lapp så när man fick sin egna så hade alla i klassen skrivit något om en. Jag tycker att sånt där är jätte kul! Det är så kul och se vad alla andra har skrivit :)
På rasterna gick vi runt och kramade alla i klassen eftersom det var alla hjärtansdag :)
Efter skolan gick jag och Jasmina hem till Jasmina. Vi satt och kollade på tv, sen gick vi hem till Chrille och var där en stund. Sen var det dans klockan fem :) Vi gjorde klart koreografin till en dans med låten more - Usher.
När jag kom hem åt vi middag och jag fick en T-shirt i alla hjärtans dag present :)

//Moa


Love is the only word that exist today

Glad alla hjärtans dag allihopa!

Tänk på alla du älskar!
Många kramar
//Moa


The end

Nu fortsätter historien om mig helg...

På lördagen åkte jag till min mormor. Jag sov över hos henne till idag. Imorse skulle vi klippa Merlin (mormors hund) själva och det var första gången min mormor gjorde det så därför skulle jag hjälpa till. Det gick ganska bra faktiskt förutom att vi inte fattade hur munstycket skulle sitta :P men vi fick på det till slut. Jag tycker iaf att jag var ganska duktig. Vid ett kom jag hem och så skulle vi städa. Och duktig som jag är så trampar jag i hinken med såpa vatten när jag ska gå ner för en stol :P Hela mitt golv blir till en sjö och jag måste tårka upp det med massa trasor. Men golvet blev iaf rent :) När klockan blev fyra gick jag upp på gränby för att möta upp Sara och Bemnet. Jätte kul att träffa Sara som har kommit från Thiland :)

//Moa


The beginning

Ligger just nu i  min säng och lyssnar på man down med Rihanna, ytters bra låt! Jag tänkte berätta lite om min helg :)

I fredags sov jag och Paulha hos Jasmina :D Som ni vet så var jag hos Paulha med Chrille i fredags. Sen gick vi hem till Chrille och även Gabbe b och Jasmina var med då. Vi var där en stund för att Chrille och Gabbe skulle äta. När de hade ätit gick vi till nära dig och ica för att köpa freez och monster, och fortsatte sedan till Jasmina. Vi satt i hennes soffa och kollade på film. Först började vi kolla på paranormal activity 2 men det var ganska dåligt ljud och dålig kvlite så vi bytte till drag me to hell. Den såg vi inte heller klart på för vi började kolla på en japansk barn film som heter Silver fang men den var tråkig så vi såg bara början :P Men då kollade vi på norbit istället och de såg vi klart på :) Tycker dock att den var liiite för mycket... Vid klockan 02 gick Gabbe och Chrille hem till Chrille. Vi andra kollade på Herkules, vi han även börja kolla på She´s the man och vid klockan 3 kom killarna tillbax. Då gick jag, Paulha, Chrille och Gabbe till donken. Vi var inte där så länge för jag och Paulha var rädda att vi skulle bli utelåsta iaf Jasmina sov men som tur var gjorde hon inte det. Innan vi somnade så kollade vi på dumma mig och smsa lite :)

Det här blev för långt så jag fortsätter i ett annat inlägg :)
//Moa 


The OC

Just nu sitter jag hos Paulha med Paulha och Chrille. Vi sitter och kollar på the oc. Snart ska vi gå till Jasmina. Jag och Paulha ska sova där så¨jag kmr nog inte kunna blogga något mer idag, men får se om det blir något inlägg :)

//Moa


Killparfym

Idag var det kaos på lektionerna vilket jag ioförsig är van vid men iaf.
Jag slutade halv två :) Då gick jag, Paulha och Jasmina hem till Jasmina. På vägen till henne så gick vi med några killar från klassen och de hade med sig killparfym eftersom vi hade haft gympa så de sprutade på oss så vi stank!! Usch vad illa vi luktade :P När vi kom till Jamsina kollade vi på Aristo cats :) Älskar den filmen! Den är så mysig på något sätt. När vi hade kollat på halva filmen ringde Chrille och Anton och ville att vi skulle komma så då gick jag och Paulha dit. Vi stannade dock bara en timme.

Jag och Merlin i sommras :)
//Moa


Mongoliet

Jag har precis blivit färdig med min SO läxa som jag började med runt klockan åtta! Till mitt försvar så var jag tvungen att skriva om sevärdigheter i Mongoliet som var ytterst drygt eftersom jag aldrig varit där.

Idag åkte jag iaf till allianshallen som planerat, det blev jag och Paulha. Vi skulle kolla en stund på Isabelles träning. Men sen när vi skulle hem så behövde vi ta 6an ner på stan och sen byta till 9an. Och när vi kom till busshållplatsen så kom bussen efter ca 5min men när vi satt oss på bussen så stängde buss chaufören av motorn och stog typ och väntade i typ 10min!!!

//Moa


♥♥♥♥

Cha cha bloggen ?!

Här är klockan 18.00 och vi ska snart dra ut och äta nått ;)
Idag har vi legat vid stranden och så har vi åkt till en jättestor buddha staty som dom har gjort som ett minne efter alla som dog i sunamin ! Buddhan är ca 45m hög ! Vet inte om ni fattar riktigt hur hög den e men kan lägga ut en bild när jag kommer hem ;)
Hoppas att ni får en bra dag! ♥ /Sara

Vad hände?

Vad hände med dom som var med varandra varenda dag och alltid hade kul? Vad hände med dom som alltid bråkade om saker som egentligen inte spelade någon roll? Vad hände med dom som satt i källparken och pratade med folk, irirerrade folk på balkonger med musik och snackade skit och livet? Vad hände med dom som låg på golvet och garvade åt saker som andra bara skulle fnysa åt?
Vad hände med oss?

Saknar er tjejer som fan!
//Moa


Hiphop nördar

Idag har det kännts som en rolig dag, vet ej varför för det har inte hänt något specielt.... Idag slutade vi 14.40 sent tycker jag efter som vi slutar runt halv två de flesta dagar :) Efter skolan var jag med Paulha och Chrille, Vid klockan fem gick vi och kollade på Isabelles träning. Det var roligt ;)
Imorgon så ska jag kanske till allians men får se hur det blir.



Jag och syrran leker hiphop nördar :P
//Moa


Favorit sceenen från solsidan


Tycker att den här scenen är så sjukt rolig!
//Moa


Street dance idag

Kom hem för en stund sen från dansen, det var kul :) Jasmina, Chrille och Paulha var även där och kolla. Annars har det inte hänt så mycket, jag var med kompisar en stund innan :)

Bild från i sommras
//Moa


Mumms

Sitter just nu propmätt efter att ha stoppat i mig två (!) hemgjorda hamburgare :) Mums ♥
Iaf idag var jag ute en stund med Chrille, vid klockan två gick vi och väkte Paulha som sov :P Vi var ute en stund. Efter det gick jag hem för hela familjen skulle till gränby för att shoppa lite.

Saknar dig sjukt mycket ♥
//Moa


Snook svett och tårar ♥


//Moa


fan va varmt!! ;O

Guuud vad varmt det är här !!!!!  Men ändå skönt ;) Igår var vi på nån shopping marknad... köpte 3st klockor :)   2st till mig och sen får vi se  om amina vill köpa den andra av mig ;)  och lite kläder ! Och så har jag köpt massa andra grejer ... men nu ska jag dra till poolen !!  ska försöka blogga lite mera den här veckan!!! /Sara

Solsidan

Idag har jag vart med Paulha och Chrille. Vi kollade på några avsnitt från förra säsongen av solsidan. Gud vad den serien är rolig! Annars satt vi typ bara och snacka. Innan jag gick kom även Jasmina men han inte träffa henne så länge :(

//Moa


Ganesha

Jag fick världens finaste presenter av mormor efter att hon har varit i Thiland och Vietnamn :) Jag fick två stycken Ganesha statyer :D De är jätte fina! Jag har försökt att få tag på Genesha ett tag nu men inte hittat det så man kan ju säga att jag är ganska glad :)


//Moa


Min tand gör ont :(

Stackars mig! Jag var tvungen att ta ett besök "in hell" alltså hos tandläkaren :( Jag var tvungen att laga en början till ett hål. Gud va ont det gjorde! Och jag ville inte ha bedövning heller för då var man tvungen att ta en spruta i MUNNEN och det kunde jag bara inte!

Efter skolan så tog jag, Paulha och Jasmiina bussen ner till stan :D Först gick vi och köpte Freez (gud så gott! ;)) och gick runt i afärer. Sen gick vi och mötte Chrille och Gabbe B, vi gick runt lite på stan och redan vid fyra gick jag, Jasmina och Paulha och åt middag på dragon palace. Jäklar vad gott det var. Jag har inte ätit kina mat på ett tag så det var sjukt gott :D
Vid halv 6 tog jag och Paulha bussen hem till Chrille, vi var där en stund men fortsatte sedan till Jasmina. Vid klockan sju kom Chrille och Gabbe och då kollade vi på The child´s eye. Riktigt läskig film :O

Så att ni vet är den på kinesiska ;)
//Moa


Kan jag skriva årstadagen som rubrik igen?

Nu tänkte jag passa på att berätta lite om igår eftersom jag inte bloggade då.
Som ni vet så var det ju årsta dagen och det var verkligen sjukt fint väder, det känns lite som att mitt humör hänger på vädret för om det är soligt blir jag glad och om det är mulet blir jag sur och irriterad. Iaf jag valde ju promenad och skulle gå tipsrunda. Jag gick med Paulha, Isabelle, Chrille, Gabbe B och Simon och vi hade jätte kul :) Sen trodde jag att vi skulle få sluta ett men vi fick tillochmed sluta halv ett :D Så när vi slutade gick jag hem och bytte om sen gick jag till Chrille med Paulha och sen kom Gabbe. Vi satt och kollade på Megamind och The tourist. Båda filmerna var bra men jag såg inte så mycket av the tourist ;)




//Moa


Gör det senare

Har precis bäddat alla sängar i lägenheten pga att vi snart kmr få gäster. Det är min morfars bror som kmr till Uppsala från falun så han kmr på middag plus min morfar, min morbror och två av mina yngsta kusiner ;)
Idag har jag vart med Paulha, Gabbe B, Chrille och Anton efter skolan. Vi kolla lite på film. Skriver om igår senare :)

//Moa


Årstadagen

Imorgon ska vi ha årstadag med skolan. Då är vi ute i årsta hela dagen och så får man välja vad man vill göra. Man får välja mellan pulka, skídor, skriskor och preomenad. Jag valde promenad för jag orkar verkligen inte släpa på mina skriskor och allt när jag inte änns tycker det är kul...
Men det som är bra är att vi får sluta stax före ett istället för 14.45 :D
Får se vad som händer efter ;)

//Moa


Torkel i knipa

Idag var vi på unt med klassen och det var väl kul, men jag hade förväntat mig lite mer... Vi fick kolla på filmer om hur de gör tidningen och vad man kan skriva om och inte. Sedan fick vi göra en tävling där vi skulle göra en tidnings framsida på datorn, vårat lag kom trea :) Men jag trodde att vi skulle få se på riktigt när de tryckte tidningen och när de jobbade, så blev lite besviken :(

Efter skolan gick jag, Jasmina och Paulha hem till Paulha. Där åt vi macka och sen låg vi och sov lite :P När klockan var runt fyra gick vi hem till Gabbe B där Chrille oxå var. De satt och spelade m v 2 och vi kollade på. Jasmina gick hem och vi andra kollade på Torkel i knipa, den var jätte rolig :D Men vi kollade inte klart på hela för vi skulle möta Jasmina ute, och då gick vi alla hem till mig. Vi satt på mitt rum och typ prata och sånt. Sen skulle Chrille hem för att äta då gick jag, Paulha och Jasmina hem till Paulha igen där låg vi och prata. När klockan var runt halv 7 gick vi hem till Chrille.

//Moa


RSS 2.0