Ska jag ha den eller inte?

Imorgon är det ju nyårsafton. Vet inte hur uppdateringen kmr att bli eftersom vi ska städa, laga mat,  jag måste  fixa mig och så får vi gäster. Men jag är inte riktigt säker på vad jag ska ha på mig! Tror att jag ska ha en mintgrön klänning men jag är inte säker. Jag vet inte vad jag annars ska ha...

Ska jag ha den här?
//Moa


Djungelboken

Satt nyss och kollade på djungelboken. När jag var liten så älskade jag den filmen och den är fortfarande lika bra! Mycket bättre än barbie och sånt skit! Visserligen så gillade jag barbie oxå när jag var liten men hon är för mesig.

Idag har jag iaf varit hos tandläkaren vilket jag hatar! Jag är alltid lika nervös över att jag ska ha hål eller nåt så att hon måste borra. Som tur är så slapp jag det idag. Efter tandläkaren så åkte vi till kvantum för att storhandla till imorgon. Vi var inte direkt ensamma på gränby om man säger så :P

//Moa


Och i kassarna fanns....


En julgrans gris från sirlig 59kr

En buddha (har dillor på buddhor!) från indiska 29kr

En tunika från H&M 199kr

En munkjacka från bikbok 199kr

En kjol från salt 100kr

Tunika från cubus 99kr

Ett linne från H&M 49.50kr

T-shirt från bikbok 99kr
Är jätte nöjd med allt!!!
//Moa


Åkte med massa pengar och kom hem med massa kläder och lite pengar

Idag var jag i sthlm med mamma för en shopping dag. Vi tog 8.39 tåget och shoppade (och åt och fikade) där tills klockan 6. När vi var tillbaka i Uppsala så gick vi till kött kök och bar och åt middag, var verkligen skit gott! (dock inte ett ställe för vegitarianer)

På fiket


Allt jag köpte. Så mycket köpte jag väl ändå inte det var ju trotts allt mellandags rea :P
(innehållet i kassarna får ni se senare)
//Moa


Slapp dag.

Ojojoj! ♥ Vilken slapp dag säger jag bara ! :O Har bara varit hemma o typ kollat på tv + datan...
Har int velat gått ut heller ! Tycker fortfarande att det är skit kallt ute ...
så ska bli skönt och slippa kylan snart :) Och komma till värmen ♥ 
 //S ♥


Dagens outfit

Vi åkte som sagt till stan idag. Paulha hängde även med :D Vi var inte där länge alls bara någon timme. Sara var den ända som hittade något. Hon köpte en tröja på gina (lika som jag har på bilden fast blå) hon skulle köpt den på gränby igår men den fanns inte i rätt storlek. Efter stan så var vi bara ute och blev det för kallt så då satte vi oss på bibblan och läste tintin och asterix och obelix .

//Moa


Massa bilder och ännu mer bilder!

Tänkte lägga upp lite bilder från när jag var hos mormor i helgen. Jag fotade massor med min nya kamera som jag fick i julklapp. De flesta bilderna är på min syrra och på min mormors hund Merlin.















Så mycket bilder var det ju inte... Eller :P
//Moa


Mot stan

Snart så tar Sara, Bemnet och jag bussen ner till stan. Jag tror inte att vi ska vara där så länge men vi får se hur det blir. Jag har bestämmt mig för att inte köpa något för att spara pengar till imorgon (då mamma och jag ska till sthlm) så hoppas att jag inte hittar något :P.

//Moa


Wanna know your name ♥

 //S ♥

bättre sent än aldrig..

Tänkte berätta vad jag fick i julklapp :) Lite efter kanske ?! Men bättre sent än aldrig som man brukar säga :question: Men iaf jag fick 3000 kr (sammanlagt) + presentkort på h&m , gina tricot ... och lite små saker ;) Är super nöjd ! Men nu får jag int göra av med pengarna innan jag åker till Thailand :S Ska försöka att int köpa nått innan jag åker..
  // S ♥


Saknar er som fan!♥
//Moa


Jaha

Ja... Nu har vi flyttat bloggen eller vad man ska säga. Det är fortfarande samma innehåll, fortfarande jag och Sara som bloggar här det ända anorlunda är att det är ett annat namn.

Idag har jag varit med Sara och Bemnet på gränby. Sara och Bemnet köpte inget men jag köpte en tröja på gina som var på halva priset. Jag vet att typ halva Sverige äger en eller flera sånna tröjor (överdriver men inte allt för mycket) men jag gillar den ändå. Sen gick jag och Sara hem till henne och skapade den här bloggen. När jag kom hem så hade mamma köpt en Betty Boop necessär! För er som inte redan visste så älskar jag Betty Boop.

//Moa


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0