Gränby med mamma

Jag ska snart till gränby med mamma. Vi ska kolla på en jeans jacka på H&M och vi kommer säker att gå in i massa andra butiker oxå ;) Hittar jag något så lägger jag upp bilder sen.
//Moa


Varför inte sista mars?

Kommer ni ihåg detta inlägg? Det känns som det var igår jag skrev det och nu så är det sista Mars! Om en halv timme ska jag gå och hämta Meya så vi hörs väl sen.

//Moa


Hjältarna försvann för länge sen och jag lovar, de kommer inte tillbaks igen


//Moa


Blev en tröja :))

Shoppingen (från gina tricot)  : 
  
Utan och med blixt. 

Efter gränby med Moa gick jag hem och åt sen gick : Jag, Bemnet, Amina, Tove och Sandra ut ..
Vi gick till Johannesbäck skolans tak :)) Det va lite läskigt måste jag säga men den som va mest rädd var nog ändå Amina ;) hiihih .. Men det va kul ändå.. (bilder elr videoklipp fåre bli nästa gång .. fick inga bra som jag kan visa :( 
 //Sara

Vad finns det för bra på TV på onsdagar?

Nu har jag precis kommit ut ur duchen och sitter här och gör i princip ingenting. Jag kanske ska gå och kolla om det är något bra på tv sen. Det har inte hänt så mycket idag som är värt att skriva om men efter skolan gick jag iaf till gränby med Sara.

//Moa


Tips !


 //Sara

When I get up the sun is´nt there, It´s somewhere in the sky I wonder where

Gud vad sur jag blev när det började att snöa. Jag hade verkligen ingen lust med det men som tur var så smällte allt när de kom till marken. Jag har varit allmänt trött idag, det beror troligen på vädret och sommartiden... Det är så jobbigt nu eftersom jag går upp klockan 6 och det var ljust förut men nu går inte solen upp för änns halv sju eller nåt sånt. Iaf så gick jag hem efter skolan och sen gick jag ut en stund med Elin.

Bild på Elins och mina fötter från i sommras. Det var nog första skoldagen om jag inte minns helt fel.
//Moa


Läxor..

 
Läxor, läxor och mer läxor!!
Idag har jag gjort lite läxor eller tagit hem det som jag inte har hunnit göra på lektionen ;)
Men hörs imorrn !! //Sara ♥

It´s driving me CRAZY

Jag blir GALEN! Jag försöker skicka alla mina kontakter från min gammla mobil till den nya... Först skickar jag en för att kolla om det funkar, och det gör de, men sen när jag ska skicka alla så funkar det helt plötsligt inte. När jag har tröttnat på att försöka skicka alla på en gång, försöker jag skicka en kontakt i taget, men så funkar inte det heller :@ Jag vet inte vad jag gör för fel. Snart måste jag väl skriva in alla förhand!

Ungefär så här känner jag mig just nu
//Moa


Än så länge lyssnar jag på musik

Sitter här hemma och lyssnar på Afasi och Filthy med favvo låten benen på ryggen. Jag vet inte om jag ska gå ut lite senare, vi får se hur det blir... Annars chillar jag väl hemma :)

//Moa


Mysigt med tända ljus



Bilder från earth hour igår
//Moa


Fjädrar och flätor


//Moa


Sommartid börjar

Idag är det söndag och om någon har missat det så har det blivit sommartid. Jobbigt! Man måste gå upp tidigare och gå och lägga sig tidigare, precis tvärtom mot hur jag vill ha det ;)
Idag har vi haft släkten på besök för att fira Staffan som  fyllde år för en vecka sedan. Strax efter fyra gick jag och mötte upp Sara.

Alvarlig min där :P
//Moa


New stuff

   //Sara


Earth hour

Ikväll är det somsagt earth hour. Jag kommer iaf släcka alla lampor och tända ljus. Jag tycker att det är en väldigt mysig sak att göra en timme om året :) Här hemma tänkte vi ha det mysigt och spela "med andra ord" , "pictionary" eller något liknande.

//Moa


Fredagsmys

Ligger just nu i min säng och kollar på tv. Idag har jag vart med paulha. Vi var hemma hos henne och kollade på tv. Inlägget blir inte längre än så här för jag bloggar på mobilen så får se om det blir bra :)

Guess what!

Jag har fått min nya mobil! Den är jätte fin och skit bra :) Jag har dock inte fått sim kortet än så det går inte att ringa på den eller så men på tisdag så får jag comviq :) Men ingen fara, jag har med mig min gammla mobil tills numret är flyttat.

Orkar inte ta några kort så här är en bild från google. Den heter ZTE blade.
//Moa


Så här ser jag ut idag


//Moa


Me and my rabbit.

 //Sara

Jag älskade den när jag var liten

Denna Torsdagen har jag tillbringat i skolan. Har väl inte så mycket att säga om det. När skolan var slut gick jag hem och sedan hämtade jag Meya. Just nu lyssnar jag på låten Roses med Outkast, jag kommer ihåg att jag älskade den när jag var liten så när jag hittade den på spotify blev jag glad :)

Så här såg det ut i källparken när jag och Paulha var på väg hem idag.
//Moa


Min dag, på en onsdag

Det har vart en ganska lång dag så och jag är väldigt trött så det blir ett kort inlägg... Dagen började i brantan så där träffade jag på bla Sara och Amina :) Jag slutade kvart i tre och då gick jag och Paulha hem till henne. Vi kollade på Jerry Springer, The OC och lite annat. Sen gick jag hem  och åt. Efter maten gick jag ut och var med Paulha och Adi.

Försökte göra ett kort inlägg iaf ;)

Gammal bild på mig och Paulha
//Moa


blev shopping på gränby idáa ;)

 
Har öppnat kläderna från laredoute och blev jätte nöjd förutom ett plagg som bara var sådär..
Men sen shoppade jag på gränby idáa oxå :) köpte 3 plagg .. är super nöjd ! //Sara

Me like

Nej nu blir det Desperate housewives
//Moa


Jag idag, nya T-shirten


Så här såg jag ut idag och så hade jag Ed hardy munk jackan (så klart ;) ) och skin jacka.
//Moa


Hämta ut paket

Mina kläder från laredute (stavning) har kommit!!! :D Jippi!!
Det va på tiden ... !!
Spännande :) Ska hämta ut imorrn, vi får se om jag lägger ut på bloggen sen ..
  //Sara


....

Imorron på håltimmen sticker: jag,Bemnet,Tove,Amina och Emelie till gränby, som vanligt.
Hoppas att jag hittar nått!!
Hörs ! //Sara

Presenter från L.A

Gulliga mamma kom tillbax med massor av fina presenter :)
Bilder på det jag fick

En Betty Boop staty :) Gud jag är överlycklig över den!

Ed hardy T-shirt

Ed hardy munkjacka

Converse - All star
Och så fick jag lite godis, jag är Ö V E R L Y C K L I G !
//Moa


En cykel tur med syrran

Jag kom just hem efter att ha varit ute och cyklat med Meya. Det tyckte hon var riktigt kul och jag tyckte bara att det var skönt att vara ute i det fina vädret :) Ja, i skolan har vi mest suttit ute i solen och stekt... Härligt!

Bild från mitt fönster på den smältande snön
//Moa


Fin dag

Jag sitter just nu och väntar på att Staffan ska komma hem med mamma som har kommit hem från L.A.
Idag gick jag, Elin och Paulha hem till mig efter skolan. Vi kollade lite på TV, lyssna på musik och lite sånt. Klockan fem var det Street dance och efter det gick jag hem, åt middag och duchade. Sen gick jag ut och mötte upp Adi, Paulha och Elin.





Lite bilder
//Moa


princess ?


(bild tagen hos moa syrras rum) //Sara♥

Jag idag, randigt



//Moa


Jag försöker iaf

Jag sitter här och försöker göra matte läxan men det går inte så bra... Min dag har enbart bestått utav födelsedags firande. Staffan fyller år idag så imorse gick jag och Meya upp och sjöng för honom. Vid klockan två skulle vi till min kusin Alicia som fyller åtta imorgon. Sen åkte vi hem och fick lite gäster. Ja, och så nu försöker jag göra matte läxan...

//Moa


Lite mer bilder från dagen ;)

 
 //Sara

Flera bilder säger mer än en bild


















//Moa


T-shirt från H&M

Som jag trodde så var det massor av snö i siggefora. Men det var jätte fint där ute och väldigt soligt :) Sara, jag och Meya gick ner till sjön en stund och fotade fast man såg inte sjön pga att den fortfarande var is och på isen var det fullt med snö... När vi kom hem igen var vi hemma hos mig en stund, sen gick jag och Sara till gränby. Jag hittade en T-shirt på H&M.

Det var så dåligt ljus så jag var tvungen att ta med blixt men iaf. T-shirt 79kr H&M (kill avdelningen)
Bilder från siggefora kommer sen
//Moa


Love !!

 
(bild tagen nyss)

Shiit va varmt det är ute !! ;OO så tipsar om att va ute idáa //Sara

Siggefora idag

Idag blir det siggefora med Meya, Staffan och Sara :) Det ska bli kul. Hoppas att det inte är allt för mycket snö där ute! Det kommer säker bli en massa bilder. Hörs när vi är tillbaka :)

Bild från i sommras i siggefora
//Moa



Varför är jag så glad? Det finns inget att vara glad för på den här bilden !
Det är bara sorg...
Och när jag ser den här bilden tänker man tillbaka på alla som har dött..
 
Det finns vissa hemska minnen som dyker upp i mitt huvud ibland .. för att det hände hemma i huset/lägenheten där jag bor kvar.. så det är bara att kämpa ! Dom minnena kommer alltid att finnas kvar..
Nu är det försent att gå tillbaka i tiden o ändra grejer som man skulle vilja ändra ♥
Men nu är det bara att leva i nuet o njuta o vara glad.. så lev bara livet som du vill leva..
Låt inte andra sänka dig .. var den du vill vara! 

(kom bara o tänka på det här när jag såg datumet...) //Sara

What can I say ?

 
I have nothing to say to you .. //Sara

Det var hemskt men med er känndes allt bra igen <3

Tack till alla mina fina vänner som har stöttat mig idag! Det betyder jätte mycket och jag hoppas att jag har stöttat er också <3 Det var jobbigt för oss alla men det gick bra när vi var tillsammans. Vi alla bröt ihop men samlade oss igen.
Utan er så hade jag aldrig klarat det.
Älskar er <3

//Moa


Det kunde ha blivit en perfect dag om inte det hade blivit som det blev

Nu är jag tillbax efter en usel uppdatering, jag kände bara att jag inte orkade blogga igår och idag har jag inte haft tid föränns nu. Så nu blir det lite uppdate :)

Igår hängde jag med Paulha till träffis. Vi spelade fifa ett tag och chillade bara. Vid klockan fyra gick vi till gympasalen med träffis och i typ en timme stog jag och Paulha och spela fotboll.

Idag har det vart en ganska kaotisk skoldag men tar inte det här. Efter skolan skulle jag, Paulha, Elin, Isabelle, Wille, Niclas, Isac och Adi till gränby. Jag och Paulha gick hem till henne för att hämta pengar och de andra gick till sig och sen skulle vi mötas på gränby. Jag orkar inte dra hela historien men Elin rammlar på vägen till gränby och Isabelle, Isac och Niclas är med henne, de sätter sig i min trapp, ringer till mig och säger att vi ska komma. När vi kommer fram så halkar Paulha så vi måste gå upp till mig. Efter ett tag lyckas vi iaf äntligen komma till gränby :)
Efter allt detta har jag ätit middag hos mormor :)

//Moa


Ed hardy

 
Idag har jag varit på gränby med Bemnet o gått runt där en stund ..
Sen gick jag hem o sen dess har jag bara slappat framför datan o tv:n och det ska jag fortsätta med hela kvällen ;) Hörs senare !! 
Outfit: Ed hardy (dress) från thailand (byxor + tröja)
Linne: H&M  //Sara

Dagens

 //Sara♥


Jag idag



Så här har jag sett ut idag och så har jag haft ljus blå jeans tights till.
//Moa


Varje onsdag = håltimme

Vi har ju håltimme varje onsdag så istället för att sitta i skolan i typ 2 tim, så har jag,Bemnet,Tove,Amina och Emelie bestämt oss för att cykla till gränby under tiden och gå runt där :D Så vi kommer nog gå dit på onsdagar .. inte varje onsdag .. men tror att det blir ofta ;) 

Så vi gick iallafall runt där idag och jag köpte en vit skjorta + ett vitt linne,måste köpa en till skjorta!♥ 
Har inget mer att säga .. Hörs!! 
 //Sara♥

Jag skulle göra vad som helst för att aldrig glömma


Jag kom på att det finns bilder på facebook från klassresan som jag inte lagt upp. Här sitter vi och väntar på att få komma in på kolmården (ignorera mitt ansikts utryck, var ganska trött :P ) . Minns det som om det var igår <3
//Moa


Livet är underbart när man har kul

Snacka om stor skillnad på grad antalet i solen och i skuggan! Termometern i köket är just nu i solen och står på elva grader medans termometern i mitt rum som är i skuggan står på noll grader.

Jag har verkligen haft jätte kul i skolan idag, men orkar inte berätta om det :P Annars hämtade jag Meya direkt efter skolan så jag sitter just nu och tar hand om henne.

Bild från The studio
//Moa 


Orange,Black and White

   //Sara♥

Paket!!!

Nu har man fått hem ett paket från H&M ! Undra vad det kan vara ?? :)
Närå, det är ju såklart mina gröna CHINOS!!!!!!!!!!!!!!! :D 
//Sara♥

Pink leaves

 
(Bild tagen av mig i thailand)
Miss thailand so much ♥

Om du är himmlen, då är jag solen

Tisdag och fint väder, underbart :) Soligt och varmt, så tycker jag att det kan fortsätta :) All snö på skolgården har smällt bort så Paulha, Elin, jag, Adi och Sofie sopade bort gruset som var utanför ingången till skolan, och äntligen fick man se marken igen :P

Efter skolan gick jag och Paulha hem till henne. Vi åt fruktsallad (gott!) sen gick vi ut och vi visste inte vad vi skulle göra så vi tog en promenad runt hela salabacke kändes det som ;)

Midsommar afton i siggefora
//Moa


Bilder från igår ;)

 //Sara♥

Landet där det inte finns något

Jag hatar verkligen Mongoliet! Bara för att jag valde ett land i Asien lite sent och fick ta Mongoliet för att det var det ända landet kvar. Så får jag läxor om det landet och måste jobba med det i skolan. Och det finns ju för i h*****e ingenting i det landet! Nu har jag fått en läxa där man ska skriva frågor om landet och eftersom det inte finns något där så finns det ju inget att skriva!!! Inte undra på att det heter just Mongoliet...

//
Moa


Gott med lyxshake :)

Hej på er :)
Kom hem för en timme sen efter att ha varit på Street dance med Paulha, Elin och lite annat folk. Det gick väl bra, var ingen dans föra veckan pga sjukdom så det var kul idag :)
Efter skolan gick jag hem först för att lämna lite böcker och det var så varmt ute så jag tog min skin jacka när jag gick ut igen :) Jag mötte Paulha och Jasmina och vi gick till Max (hamburge resturangen, jag brukar alltid ta fel på det där ;) ) och köpte varsin lyxshake. Det var super gott!, förutom sen när vi hade drukit ganska mycket och höll på att spy :P Det blev lite mycket men gott var det!

Paulha med sin lyxshake :)
//Moa


Godmorgon!

Jag sitter nu helt färdig framför datorn och slappar. Jag blev färdig en timme innan jag ska gå så nu kan jag bara ta det lungt. Jag hatar att stressa på morgonen så därför har jag börjat gå upp klockan 6 så har jag två timmar på mig :P Inte för att jag behöver det men då kan jag bara ta det lungt sen :)
Idag har jag street dance det är allt jag vet...

Meya fick låna mina hörlurar.... Snäll jag är va? ;)
//Moa


Årets första vår tecken!


Årets första blommor :) Jag blev överlycklig när jag såg dom! Som ni kanske vet så har jag längtat efter våren sen första snön kom :P
//Moa


Helt enkelt

"Inga planer" blev till att vara med Sara :) Vi träffades vid två och sen gick vi hem till mig. Vi har fotat, lyssnat på musik, ja sånt som vi brukar göra helt enkelt ;) Sara lägger upp bilderna imorgon.

Jag hittade en vilsen tomte idag :P
//Moa


Som vanligt

Jag vaknade för en stund sen, och sitter just nu i min säng men datorn i knät och lyssnar på musik, som vanligt... Har inga planer för dagen så får se vad som händer :)
 
//Moa


Ett par chinos blev det

Just nu sitter jag hemma hos Sara. Vi sitter och kollar på tv och ska kanske fota lite sen :) Vi har vart på gränby och jag köpte ett par chinos.
Måste dra nu
//Moa


Vafan ska man hitta på idag då? :/

Nån som har något förslag?
 
//Sara♥


Hade prov idá :/

Hade tjat prov idá ... det gick faktiskt ganska bra :) 
Men iaf.. Efter skolan gick jag och bemnet direkt till gränby och kollade lite i affärer + så lämnade jag tbx ett skärp. Och så hittade jag ett par gröna chinos som jag ska köpa och en tröja på gina tricot ;) 
Tråkigt inlägg jag vet!! Men det får bli så.. Bloggar senare :) //Sara 
  (bild i repris)

I rymnden finns inga känslor

Just nu så sitter jag och kollar på "biggest loser" och lyssnar på musik samtidigt, vet inte riktigt hur det går ihop men iaf :P
Det har vart en sjukt soft dag i skolan. Vi hade NO prov på morgonen och skrev lite på engelskan sen resten av dagen har vi kollat på film. Vi såg "I rymnden finns inga kännslor" den var faktiskt riktigt bra! Vi fick även sluta en halvtimme tidigare :) 13.00 istället för 13.30

Snart ska jag gå och hämta Meya så hörs sen :)
//Moa


Så myk i skolan just nu!

Det är så myk i skolan just nu !! Ni anar inte :( Imorron har vi prov i so sen nästa vecka har vi svenska prov och om typ 2-3 veckor har vi ett STORT SPANSKA PROV! :( så har ingen fritid just nu.. så här ser mina dagar ut just nu och nån vecka framöver : skola-plugga-sova-skola-plugga-sova...
Så om ni undrar varf jag inte har bloggat så är det för att jag har pluggat typ hela veckan + läxor så har inte haft tid och bloggat elr varit inne på datan i huvudtaget! :O

Men imorron efter skolan blire nog stan med några vänner :)
 //Sara

Lugn dag

Nu sitter jag och kollar på the Oc. Det har vart en ganska lung dag, vi slutade vid halv två. Har inge mer att skriva nu så hörs senare :)

Bild från i sommras, hoppas att inte våren är allt för långt borta!
//Moa


En lång dag

Idag har jag då vart med Paulha efter skolan :) Vi gick hem till henne och hennes lilla syster fyllde år så då var även Paulhas kusin Moa där. Så då satt vi tre och snacka i köket :)
Ja...Det var en lång dag i skolan fast den känns inte så lång, det kanske beror på att vi har hela förmiddagen i brantan eller nåt ;)

//Moa


Som ett tidsfördriv

Kom hem för en stund sen efter ha vart ute med Elin. Vi gick runt i salabacke och snacka. Det var ju skönt väder oxå. Nu borde jag väl egentligen träna på mina spanska glosor till imorgon men jag känner att jag inte har någon lust alls! Istället vill jag bara sitta framför datorn som ett tidsfördriv...:P Jag fattar inte att spanska kan vara så OTROLIGT tråkigt! Är det bara jag som tycker det eller är det pga min lärare?

Jag och Elin
//Moa


Fetisdagen

Snart ska jag gå och äta middag sedan bli det semlor, gott! Kanske är med Elin efter det, får se hur det blir :)

Bild från google
//Moa


En lista på saker som gör att jag är allmänt glad idag

Nu känner jag mig glad! Av flera andledingar.
För det första....så var det grymt fint väder idag och snön smälter så in i *******:)
För det andra....så kommer jag få min nya mobil om några dagar, troligen den här veckan :)
För det tredje....så åker min mamma till USA snart (just den punkten att hon ska dit och inte jag är jag inte så glad över...) och då har jag beställt lite saker som hon ska köpa åt mig :D Så längtar tills hon kommer hem :)
Och för det fjärde....så börjar massor av bra serier snart :) :)

Bild jag tog på sportlovet
//Moa


Godmorgon!

Just nu föröker jag komma på vad jag ska ha på mig vilket kan ta en evighet! Ibland vet man bara vad man ska ha och då kan det gå på 5min men som dagar som idag kan det ta betydligt mycket längre tid...
Idag slutar jag 14.40, kanske hörs då kanske hörs senare, vad vet jag.

//Moa


Äntligen!!!

Nu har jag äntligen fått reda på att Desperate housewives börjar den femtonde Mars :) Gud vad jag har saknat det! Undra vem det var som sköt Paul Young? Jag är lite beroende av serier... Som tex av andra avenyn. Gud jag fattar inte varför de slutade att spela in den serien! Den var ju så bra! Och Gossip girl är jag även beroende av och solsidan. Herregud vad mycket bra serier det finns :) Jag skulle kunna fortsätta i evigheter :D

//Moa


TV

Sitter just nu i min säng och kollar på tv. Jag kollar igenom vilka kanaler jag har, får se om jag hittar någon rolig för just nu har jag inget att kolla på... Om jag inte hittar något annat så blir det repris av big brother

Idag är det måndag som jag tror att alla redan vet. Efter skolan gick jag, Anton, Chrille och Paulha hem till henne :) Vi kollade på "The bride of Chucky 2" men vi han inte se klart på den. Synd det för den var riktigt bra :)

//Moa


10 år

Jag har precis kollat på första avsnittet av vänner :) Jag älskar verkligen vänner och jag såg det sista avsnittet för inte så länge sedan och eftersom det har gått i 10 år så var det ganska stor skillnad på första och sista :P
Nu ska jag iaf kolla på solsidan med mamma

//Moa


En bild på mig och Moa från idag

 //Sara

Bild på mina chinos och skärpet som jag köpte igår!

  
//Sara :)


Sara och Jag Idag

Idag ska jag vara med Sara, vet inte vad vi ska göra men vi hittar väl på något :)

Hörs sen
//Moa


Nån av dom här ska jag nog köpa :)

   
Nån av dom här ska jag nog köpa :) Men vilken ? :O Hmm..??  //Sara

nää...

Nu blire kolla klart en film och sen sova :)
Hörs imorron !

 Snacka om en gammal bild som jag hitta! :O //Sara


All shopping från idag..

Idag blev det ett par chinos, byxor + ett skärp :) 
fick ingen bra bild på byxorna :( så blir bara en bild på skärpet..
 skärpet ;) //sara

Hos mormor

Sitter just nu hemma hos mormor och lyssnar på "jag kommer" med syrran. Vi har vart hos mormor med mamma hela dagen och snart kommer kusinerna och äter middag med oss :)

Merlin <3
//Moa

Köpt chinos..

Har varit på gränby, där köpte jag ett par chinos för 199kr + ett skärp för 49kr :)
Ska snart tbx ! För ska kolla på ett par till byxor..
Gick hem för båda jag o Bemnet behövde hämta mer pengar.
Hörs sen ! ♥
 hitta en gammal bild :P

4/3-11

Va på stan idag med Tove och Bemnet :) vi skulle kolla på chinos ! Men dom va slut i storlek!!! ;OO Blev så jäkla sur, men kom iaf hem med en söt tröja ♥ + så beställde jag 4 plagg häromdan ..
 Tröjan ;) //Sara
(finare i verkligheten)


......

Nu ska jag och mamma dra iväg till mammas kompis och min kompis Elle. Ska bli kul :) Jag har inte sätt Elle på jätte länge!

//Moa


Tänk vad lite väder kan göra...

Just nu sitter jag i min säng och lyssnar på musik, bloggar, är inne på fb och lite sånt...
Det har verkligen vart otroligt väder idag! När jag kom hem var det 9 plus grader ute, visserligen i solen men ändå! Det känndes som första gången i år som jag inte frös när jag var ute :) Tänk att lite väder kan göra ens dag så mycket bättre!
Ja, och så blev det ett till besök på media markt idag med Paulha, Nicklas och Isac.

//Moa


Andra mars

Jaha, då var det andra Mars..:) Våren börjar kännas allt närmare även fast det ser ut som motsattsen... Men idag var det faktiskt fint väder och det smälte lite snö, men det är fortfarande mycket kvar.

Jasmina fyllde år idag och vi sjöng för henne i matsalen :P Vi stog och sjöng ganska högt så några kollade på oss och undrade vad vi höll på med ;) Efter skolan var jag, Chrille och Paulha hemma hos henne och kolla på tv.
När jag kom hem så blev jag jätte glad för jag hade fått en tv till mitt rum :D Förut hade jag en dator som jag kunde se på tv på men den funkar inte längre och det var för kompicerat, så det är mycket bättre med en vanlig tv!

Bild på mig och Merlin från i sommras
//Moa


Grattis!

Grattis Jasmina älsking <3 Hoppas du har haft en awesome dag!

//Moa


Älskar..


♥Älskar verkligen låten!♥

When I fall you´re always their to catch me


//Moa


Rubrik...? "Dockan" eller nåt...

Kom nyss hem efter att ha vart hos Paulha med henne och Chrille. Vi har mest kollat på tv, film och sånt :) Vi kollade på dockan ( Orginal titel "The bride of Chucky")
 
Igår var jag och Paulha hemma hos Jasmina och träffade Jasminas nya hund Daisy som är en Amstaf :D Den är jätte söt och den är bara 10 veckor så hon är skit liten!

Daisy
//Moa


Bio med SKOLAN idag..

Idag gick HELA SKOLAN och kolla på bio på spegeln. :) Vi såg TUSEN GÅNGER STARKARE!! Den va bra :) Hade tänkt se den förut ... så äntligen såg jag den !! Som vanligt så flummade vi lite ;) (jag,Amina,Tove och Bemnet) Och vi hade ingen lektion idag !! Wiiiihhhooo! Shiiiit skönt!!! ME LIKE:D
 //Sara

RSS 2.0