Jag under 2010-2011

 
Hiihhhii .. Kul och se hur många olika hårfärger jag har haft ;)
//Sara

Imorron bitti åker jag till...

KRETA !! Egentligen skulle vi åka till Santorini men tjejen som jobbade där bokade FEL dag ! Vi sa till henne att vi ville åka på en onsdag eller torsdag och så bokade hon på tisdag -.- så på tisdagen ringde dom från arlanda och frågade vart vi var och vi fattade ingenting för vi trodde att vi skulle åka på onsdagen !! Men sen ringde vi och talade med hon som vi hade köpt resan av i måndags...Sen så fick vi snacka med hennes chef och så .. Först sa hon att vi inte skulle få tbx varken pengar eller en ny resa .. Det var ju inte vårt fel utan det var ju hon som jobbade där, för vi sa att vi ville ha en resa på onsdag eller torsdag och då sa hon här är en resa kl. bla bla bla ..
Och då sa vi : VI TAR DEN !!!!!! :) 
Men vi övertalade henne att det var hon som jobbade som gjorde fel, så hon gick med på att vi skulle få en ny resa :) 
Så imorron bär det av till KRETA !!!! Kommer kanske mobil blogga.  Men det kommer komma tidsinställda inlägg iaf ;)  //Sara
 
Saknar er så mycket !! ♥

Jag antar att det är så

Nu ligger jag troligen på en strand och solar eller så kanske jag snorklar eller rider elefant. Det vet jag inte eftersom detta inlägg är tidinställt. Hoppas ni har det bra hemma i Sverige, jag har det jätte bra här i Thailand eller med stor sannolikhet har jag det bra :)

Den här klänningen köpte jag föresten torsdagen den 23dje juni och hade den på midsommar afton :)
//Moa♥


LMFAO - Champagne showers ft Natalia Kills


//Moa♥


Om några timmar

Nu är allt färdig packat och om några timmar tar vi taxin till arlanda. Jag tror att jag har lite resfeber, det känns så iaf. Det ska verkligen bli jätte roligt! Jag har ju inte vartit utomlands på jätte länge förutom till Finland och så.

Jag försökte att packa lätt. Men vi ska faktiskt vara borta i tre veckor och för att vara mig så har jag packat lätt.
//Moa♥


พรุ่งนี้ผมไป

Som rubriken säger så åker jag imorgon ;) Till Thailand alltså om någon missat det. Jag har packat hela dagen och jag kom nyss hem efter att ha varit ute en stund för att säga hej då till några av mina vänner. Men det finns många fler som jag skulle vilja träffa innan jag åker men det hinner jag inte :( Jag vet inte hur jag ska klara mig utan er i tre veckor!

Men så här kmr det iaf se ut när jag är borta. Jag kmr att ställa in några tidinställda inlägg och så kanske jag mobilbloggar. Sara kmr ju oxå åka bort ett tag men får se om hon bloggar när hon kmr tebax.

Det här är alltså 1000 kr i svensk valuta. Resten av mina pengar kmr jag växla in på arlanda och ta ut i thailand :) Mycket shopping blir det iaf!
//Moa♥


Inget internet

Och jag som lovade att jag skulle blogga i midsommar... Men det var faktiskt så här att vi åkte ju till siggefora för att fira midsommar. Jag skulle ta med datorn och allt men så hade Staffan glömmt internet nånting på jobbet så vi hade inget internet :( Men vi hade kul iaf förutom att det spöregnade på midsommar dagen.

//Moa♥


Fina Moa!

 
//Sara

Midsommar 2011

             
Lite bilder från min midsommar med Moa i siggefora :)

Föresten, i veckan åker jag nog en sista minuten resa någonstans med mami ;)
Blir nog borta en vecka ! Så då blire inget bloggande förnst jag kommer hem om jag inte mobil bloggar.

Men idag ska jag åka till stan med mami och gå runt och kika i affärer..
//Sara

Slut på blogglust =(

Jag har ingen lust att blogga just nu så vi hörs väl på midsommarafton då jag ska va i siggefora. Sara ska oxå dit :)

//Moa♥


Vill ha !

  
 
Finns även i andra fina färger ;) //Sara


Teletubie sleep over

Hej det är jag igen. Jag orkade inte blogga så då gjorde jag inte det. Och därför har jag inte bloggat sen i lördags ;) 

I söndags sov jag, Paulha och Gabbe över hos Nicke. Det var roligt. Och eftersom alla vi fyra har en onepice så hade alla på sig dom. Det vi gjorde var att va ute och sen på kvällen kollade vi på skräckis. Först kollade vi på en film som jag inte kmr ihåg vad den heter. Men det va för jävligt äcklig. Den handlade om ett gäng som flydde från frankrike och kom till ett motell och blev slaktade, riktigt äckligt! Den andra var the grudge 2. Vi såg inte så mycket på den vi satt mest och pratade.
Idag har jag typ inte gjort något...

Bilder kommer sen :)
//Moa♥


Tandläkarn imorron dååhh !

Imorrron blire till tandläkaren på morgonen .. NEJ !! Orkar inte gå upp så tidigt -.- 
men måste man så måste man :(  
 
//Sara


I´m back !!

 
Blev en liten blogg pause under helgen.. Men nu är jag tillbaka !! :)
//Sara

Ps 1 är det som gäller ;)

Sitter här framför TVn med datorn i knät och kollar på fem myror är fler än fyra elefanter ♥
Mamma är inte hemma ikväll så då tänkte jag och Staffan passa på att kolla på skräckis och så kanske vi ska spela playstation 1. Jag tycker nästan att de bästa tv spelen är på ps1. Absolut ÄLSKAR crash bandicot :) Men vi får se hur vi gör. Idag har jag vart i sthlm och firat min farbror som fyller år. Hela släkten var hemma hos honom. Vi har vart där i stort sätt hela dagen så har inte haft möjlighet att blogga :(

//Moa♥


Resten av bilderna från idag


Nickes huvud ersatt med en balong :P






Puzz//Moa♥


Pyamas ligan ;)


Så här snygga var Paulha, jag och Nicke idag ;)
Idag så var jag alltså med de här typerna. Vi har verkligen haft skit kul! Vi gick ner till stan vid typ 12 och så gick vi runt där och jävlar vad folk stirrade. Okej... det kanske inte är så ofta tre tonåringar går runt på stan och ser ut som teletubies men man behöver inte kolla snett för det... Men det var kul iaf :)
Vi tog oxå en sväng upp i musikens hus och satt där ett tag. Runt fyra gick vi hem till Nicke och kollade på kopps (svenska filmen)

Jag har fler bilder som jag lägger upp sen :)
//Moa♥


Inget mer bloggande för mig ikväll.

Ikväll blire sitta framför tv:n o slappa. Så det blir inget mer bloggande för mig ikväll. 
 

(Hade ingen bättre bild så får bli en bild i repris) ;)
//Sara♥

photo.


Tyckte att den här blev väldigt cool efter jag redigerade den lite ;) //Sara

Godnatt

Nu tror jag att jag ska gå och lägga mig. Jag har suttit och kollat på massa vänner avsnitt från första säsongen. Love it :)

Jag ska försöka att ta mig upp tidigare imorgon :)
//Moa♥


Sötaste hunden


//Moa♥


Min onepice har kommit =)


Den här fick jag hem igår :) Färgen ser lite konstig ut på bilden men dem är seris rosa.
//Moa♥


Me today.

 
//Sara♥

Sömntuta

Gissa vem som precis vaknade ;) Mamma brukar vanligtvis ringa och vecka mig men min mobil va avstängd.... Men men det kan va skönt att sova ut lite eller hur :)

Så fort jag har gjort mig iordning ska jag iaf träffa Sara

//Moa♥


Film med vovven

Idag har jag vart hos mormor i stort sätt hela dagen. Jag åkte hit vid elva. Mina kusiner och min syrra var redan här. Klockan fyra hämtade mamma mig för att vi skulle till gränby och fixa några saker. Och nu är jag här och är barnvakt/hundvakt åt Merlin. Jag har precis kollat klart på filmen systrar i jeans. Älskar den filmen! Och böckerna. Har sätt filmen minst fyra gånger :)

Sen har jag en överaskning men jag har glömmt sladden till kameran så kan inte ladda över några bilder. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Eller hur var det ? ;)

//Moa♥


Glad Sara.

Var på stan idag på morronen med mami vi skulle kolla på jeans ;)
Hittade ett par jeans på cubus och ett par jeans tights på H&M. :D 
Blev såååå hääär glad !!! 
 
//Sara


Nytt i garderoben.

Idag drog jag ner på stan med Amina och Bemnet, det va riktigt skojigt. Båda åker ju bort på fredag så kommer inte träffa dom så myk innan skolan börjar :(
Men,men .. Det här köpte jag :
 
Jacka/Kofta :
 
Linne :
 
Linne :
 
Klänning :
 
Det va det ;) blev väldigt nöjd måste jag säga ! //Sara

Halv ett

Godmorgon! Eller kan man säga det även fast klockan är snart halv ett? Fast jag har faktiskt varit vaken i hela två timmar redan eftersom mamma ringde och väckte mig, annars hade jag nog fortfarande sovit ;)

Idag ska jag va med Elin tror jag, om jag inte minns fel vill säga. Men nu måste jag äta :)

Gammal bild på mig och Elin
//Moa♥


Tv time !!

 
Ska nu sitta och kolla på tv ;) men senare idag får vi se vad jag hittar på tror att det kanske blir stan med Bemnet med det är inte bestämt än..   //Sara♥

Det regnar utanför mitt fönster

Jaha då spöregnar det ute. Men som tur är det så regnar det inte in så jag kan fortsätta med att ha fönstret öppet :) Men det kanske behövdes lite regn efter den här konstanta värmen eller vad tror ni?
Nu känner jag att jag verkligen längtar till midsommar! Vi kommer att va i siggefora då och då tar jag med mig Sara :) Och då SKA det var fint väder för jag vill bada ;)

Bild från förra året
//Moa


En dag med den fina Amina

Usch det har dragit in ett stort grått moln över salabacke :( Hoppas att det inte börjar regna för då kmr jag inte kunna ha mitt fönster öppet och då kmr jag att dö av värme här inne :P

Klockan tre träffade jag Amina i källparken. Vi satt och pratade lite och sen gick vi hem till henne eftersom det blåste så otroligt mycket! Där satt vi och lekte med hennes ipad :)

//Moa♥


En ledig måndag

Idag ska jag va med Amina :) Det var allt för längesen jag själv va med henne ! Vet inte vad vi ska göra vi kanske hakar på några andra är inte säker :)

Bild från i sommras :)
//Moa


Hiihihi!!

 
Tog en liten bild på Moa vid en skola när vi var ute och gick ;)  

Men tidigare idag åkte jag till barkarby outlet och kikade runt lite men hittade inget, var ute efter hög midjade jeans shorts men det fanns det inte mycket av :/
//Sara

Petter - Vem är stor


Älskar denna låten! Petter är BÄST♥
//Moa♥


Skolavslutnings bilder



Elin och jag

Samra, Paulha, jag och Jasmina

Det där var några av bilderna från avslutningen. Vi tog även på hela klassen men har inte fått tag på någon än :( Men om jag gör det så lägger jag upp den :)
//Moa♥


Årets första dopp, med kläderna på !

 

Tog en cykeltur med Bemnet och Z idag och badade med kläderna på ;)
Riktigt nice var det iaf !! //Sara

Min nya fina tröja


Denna köpte jag igår på fett med kärlek. Och jag kan nästan lova att 70 % av alla där hade en likadan mot slutet. Vi stog iaf och skrek på Petter i lika tröja :)
//Moa


Jag tror jag är kär....I Petter♥

Igår var det avslutning :) Trodde att jag skulle gråta men så blev det inte. Men jag var iaf ledsen över sista gången med samma klass och samma skola :(
Men sen blev det kul iaf vid fem tog jag, Gabbe B, Paulha och Nicke bussen till fyrishov och mötte Gabbe J där. Sen gick vi in på fmk och vi hade skit kul! Men det var typ vid slutet som det var allra roligast! Men i år var det inomhus så det var skiiit varmt och när vi dansade var det så mycket folk att man höll på att dö av värme. Och det bästa var nog när Petter kom då stog vi och några fler kompisar längst fram :)

Bilderna är tagna av min mobilkamera så det är inte så bra kvalité

Petter ♥

Jag blev kär♥

Sen kom Oskar Linnros in på sceen och jag blev ännu mer kär♥

Tack alla för en underbar kväll igår!

Bilderna från avslutningen kommer en annan dag
//Moa♥


Fint


En bild från uppvisningen på hela gänget ♥
//Moa


2 bilder från avslutningen

Klassen
 
Gänget ;)
 
Biler tagna av aminas system kamera
//Sara ♥

Wonderful

Yeeeeiii!!!! Nu har man sommarlov ända fram till 17:e agusti ;) helt underbart !
U-N-D-E-R-B-A-R-T !

Bilder från dagen kommer senare idag eller imorgon när jag kan få tag i några bilder från min kompis ;)
Avslutningen var helt okej, Det gick ganska fort men innan vi gick hem så tog vi ett kort på hela klassen tsm ♥
Efter avslutningen åkte jag,Bemnet och Amina till stan och kikade i affärer ..
  
//Sara

colours

 //Sara♥

Dagens

  
Det var länge sen man la upp dagens outfit, men här kommer den ;)
//Sara

Dålig uppdatering även ett tag till :(

Jag ber om ursäkt för min låga uppdatering men jag har haft annat som har gått före bloggen. Tror dock att det kommer va så här ett tag till. För imorgon ska vi på klassresa, blir inte att sova över den här gången. Men först äter vi middag på ragusa sedan ska vi till fjällnora och bada och ha kul :) På torsdag är det ju sista skoldagen så kmr troligen va med massa kompisar då, eller fixa inför fredag. Och på fredag äre avslutning och på kvällen blire fett me kärlek <3

//Moa


Åker med stil..?

  
Foto: jag ;)  //Sara

Några bilder från igår med Moa.

    
//Sara

sveriges nationaldag

 
foto: jag ♥   //Sara

flower ♥

 
//Sara

Grattis Fjortis

 
Finiisen till vänster fyller 14 år idag. Lite sent och skriva det här men har inte haft någon möjlighet till nån dator förnst nu så.. bättre sent än aldrig! ;)
Men iaf, GRATTIS LILLA FJORTISEN!!! ♥   //Sara

Grattis Amina <3

Jag har inte varit hemma på typ hela helgen :/ Nej men i fredags när jag hade städat klart åkte jag till mormor. Sedan sov jag där. Jag blev hämtad dagen efter och lämnad hemma. Gjorde mig iordning och så sedan va jag med Sara. Klockan Halv tre kom vi till Amina för hon hade bjudit oss dit för födelsedags fika, jätte mysigt :) Efter det var jag tvungen att åka till siggefora. Sov över där till idag och nu har jag kommit hem. Helst av allt hade jag velat vara hemma och vara med kompisar men man kan ju inte alltid få som man vill...
Och grattis till Amina som fyller 14 idag!

Fick träffa sötaste vovven Merlin hos mormor :)
//Moa


Precis som askungen

Sedan elva imorse har jag städat hela lägenheten och jag är inte färdig än. Jobbigt men med hög musik från högtalarna går det bra :) Det är så har att jag håller på att spara pengar till Thailand och jag vill ha ett snabbare sätt än veckopeng (kmr spara den oxå, eller de mesta) så jag får betalt för det här. Annars skulle jag inte gjort det! Men nu måste jag dammsuga och sedan moppa golvet...
//Moa


Skogen.

 
  
Åkte till skogen idag och plockade lite blommor + så passade jag på att fota lite ;)
Kan lägga upp lite fler bilder imorron men dom här får duga för idag !! //Sara

Hoppa över den jobbiga tiden.

 
//Sara

Outfit!

  
Tröja/blus: Gina tricot
Skärp: H&M
Leggins: H&M

Min dator funkar inte än.. så jag använder min pappas.
Hoppas att min data börjar funka så fort som möjligt, men tills dess så får jag blogga från mobilen och min pappas data men ni kan inte förvänta er att jag kommer blogga varje dag ;) //Sara

Svävar över rosa moln


foto: Jag
Lite redigerad men tog bilden iaf från mitt fönster.

En mer realistisk bild på den flygande människan :)
//Moa


Idag är det studenternas födelsedag

Idag gick jag hem direkt efter skolan för att byta om. Sedan skulle jag med familjen för att tillsammans med släkten fira min kusin Rasmus som har tagit studenten idag :) Det värkar så kul när man ser alla där på flaken som skriker och ropar. Och så var man ledig imorgon då, ända till måndag och sen fyra dagar senare ska vi vara lediga i två månader :D

Puzz//Moa♥


Superprinsen - del 2


//Moa


RSS 2.0